Politica de retur

Returnarea produselor


În conformitate cu OUG 34/2014, în cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de produsul primit, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui să-l suportați este taxa de transport pentru returnarea coletului, cu excepția cazului în care transportul returului este suportat de catre SERVEXPERT.

Dacă ați decis să returnați integral o comandă, este necesar să ne comunicați intenția de returnare în termen de maxim 14 zile de la data livrării produsului/produselor comandate prin folosirea formularului de retragere disponibil pe SITE sau prin orice altă metodă în scris, din care să rezulte intenția dumneavoastră neechivocă de a vă retrage din contractul la distanță încheiat cu SERVEXPERT.

Este de preferat ca returul să fie efectuat în ambalajul original al acestuia. În cazul returnării produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garanție, manual de instrucțiuni, etc.

Pentru restituirea de către SERVEXPERT a contravalorii produsului returnat, este necesară transmiterea de către dumneavoastră a unui cont bancar (IBAN) în care vă vom restitui suma aferentă produsului returnat din care vom retrage taxa de transport pentru returnarea coletului. SERVEXPERT nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CUMPĂRĂTOR, incluzând dar nelimitându-se la comisioane aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia. SERVEXPERT nu poate efectua plata intr-o anumita valuta sau intr-un cont din strainatate.

Vă vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul dvs. ajunge la sediul nostru. Restituirea se va efectua prin transfer bancar.

În cazul în care ați achitat produsul online, prin card bancar, vă vom restitui suma aferentă produsului returnat din care vom retrage taxa de transport pentru returnarea coletului, în același cont bancar din care ați efectuat plata. Suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 3-14 de zile de la acceptarea returului.


Returul poate fi refuzat de către SERVEXPERT în următoarele situații:

  • În cazul înlocuirii produsului achiziționat cu un alt produs având alte specificații sau de un tip diferit;
  • În cazul în care cererea de returnare depășește termenul de 14 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii;
  • În cazul în care se returnează un produs care nu este în aceeași stare în care a fost livrat, respectiv avănd toate etichetele intacte împreună cu toate documentele care au însoțit produsul/produsele returnat(e).

Nu vor fi acceptate la retur următoarele produse, în funcție de existența acestora pe website la un moment dat (enumerarea nu este limitativă):

  • Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
  • Echipamente care prezinta urme de folosire sau uzura;
  • Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  • Consumabile care au fost desigilatesau folosite;

Dacă se constată că nu sunt îndeplinite condițiile menționate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitată, iar coletul va fi retrimis către CUMPĂRĂTOR acesta urmând să suporte și costurile de retrimitere.

 

Mulțumim,
Echipa  SERVEXPERT