Detergenți profesionali

Detergenți profesionali

Servexpert Sibiu comercializează detergenti profesionali și dezinfectanți mărcile Kiehl, Tana, Dr.Schnell, Pollet pentru toate operațiile de curațenie : spălare, curățare, lustruire, protecție, dezinfecție. Alege din gama noastră variată de detergenti profesionali care nu atacă pielea și sunt economici în utilizare. În urma folosirii lor rămâne o curățenie intensă cu uscare rapidă, fără urme vizibile și un parfum plăcut.

Serv Expert iti oferă soluții profesionale de curățenie, detergenți profesionali pentru mochete și covoare pentru curățarea prin șamponare, prin injecție-extracție sau pad textil. Curățenia, lustruirea și protecția  suprafețelor metalice afectate beneficiază de un real ajutor din partea expertului tău în curățenie.

Pentru curățenia suprafețelor lavabile, SERVEXPERT Sibiu va oferă o gamă largă de detergenți profesionali pentru decaparea, curățarea, protejarea sau dezinfectarea pardoselilor, suprafețelor verticale, a mobilierului în birouri, bucătării, zone industriale sau zone sanitare.

Detergentii profesionali acoperă toate domeniile: detergenți de întreținere, detergenți industriali, detergenți sanitari, detergenți decapanți, detergenți  bucătării, detergenți mochete, dezinfectanți.