Despre noi

SERVEXPERT Sibiu, firmă cu experiență de peste 15 ani în domeniul curățeniei, este specializată în vânzarea de echipamente profesionale pentru curațenie, aspiratoare profesioanale, accesorii și soluții profesionale de curățenie, detergenți pentru curățenie.

Începând cu anul 2009 SERVEXPERT Sibiu este reprezentanta in România a mărcii germane SPRINTUS, specializată in proiectarea si producerea de echipamente profesionale pentru curățenie.
SPRINTUS reprezintă produse de clasă superioară care se disting prin cele mai recente tehnologii, un standard de înaltă calitate, precum și prețuri accesibile. Raportul foarte bun preț-calitate și o înaltă funcționalitate, combinate cu un design robust și durabil fac ca produsele să fie eficiente și economice.

Deasemenea suntem importatori pentru maturatorile profesionale germane marca HAAGA, pentru paduri de diverse marimi si materiale, lavete din microfibra si diferite alte ustensile si accesorii pentru curatenie.
Detergenții pentru curatenie marcile Kiehl, Dr.Schnell, Tana, Pollet completează gama de produse  necesare unei curățenii profesionale.