Despre noi

SERVEXPERT SRL Sibiu, firmă cu experiență de peste 15 ani în domeniul curățeniei, este specializată în vânzarea de echipamente profesionale pentru curățenie, aspiratoare profesioanale, monodiscuri profesionale, aspiratoare roboți, cărucioare pentru curățenie, mopuri profesionale, măturători profesionale, accesorii și soluții profesionale de curățenie, detergenți pentru curățenie.

Începând cu anul 2009 SERVEXPERT Sibiu este reprezentanta în România a mărcii germane SPRINTUS, specializată în proiectarea și producerea de echipamente profesionale pentru curățenie.
Marca SPRINTUS reprezintă echipamente de curățenie de clasă superioară, care se disting prin cele mai recente tehnologii, un standard de înaltă calitate, precum și prețuri accesibile. Raportul foarte bun preț-calitate și o înaltă funcționalitate, combinate cu un design robust și durabil fac ca echipamentele și utilajele pentru curățenie să fie eficiente și economice.

De asemenea suntem importatori pentru măturatorile profesionale germane marca HAAGA, a aspiratoarelor profesionale marca LINDHAUS din Italia, pentru paduri de diverse mărimi și materiale, lavete din microfibră și diferite alte ustensile și accesorii profesionale pentru curățenie.
Detergenții și dezinfectanțiipentru curățenie mărcile Kiehl, Dr.Schnell, Tana, Pollet completează gama de produse  necesare unei curățenii profesionale.